BRA
91.7 kvm
BYA
105.8 kvm
Soverom
3
Grunnflate
97.2 kvm

Bersagel - moderne klassisk hytte

Om boligen

Bersagel 2 er en romslig hytte med et bruksareal på 91,7 m². Akkurat som Bersagel 1 fungerer hytten like godt ved sjøen som på fjellet. 

Klassisk og moderne hytte som skiller seg ut

Om man ønsker å bygge hytte er Bersagel 2 et innholdsrikt og komplett alternativ for familien. Med en mønehøyde på over fem meter og en vegg av vinduer, får du en hytte som skiller seg ut. 

En innholdsrik hytte 

Hytta har totalt tre soverom. På hovedplanet finnes det et bad, gjestetoalett og vaskerom og soverommene. I tillegg har hytta et romslig inngangsparti med god plass til ytterklær. Det kan komme godt med med et aktivt hytteliv.

Første etasjen har en lys og romslig stue-/kjøkkenløsning som har fantastiske vinduer, som slipper inn lyset og naturen. I det gjennomgående allrommet er det god plass til et stort spisebord og en hyggelig sofakrok. Fra oppholdsrommet har man dør ut til en koselig krok utendørs. Kanskje man ønsker å ta frokosten der? På kvelden kan man nyte solnedgangen fra sofaen.

Hemsen på hytta kan brukes til mye

På hemsen har man et stort hyggelig oppholdsrom og mulighet for ekstra soveplass. Dette er en god kvalitet i en hytte og kan for eksempel brukes til gjesteavdeling eller et oppholdsrom for barn eller voksne som trenger litt privatliv. Det ekstra rommet som kan brukes som soveplass er romslig nok til å romme en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!