BRA
100.7 kvm
BYA
96.8 kvm
Soverom
3
Grunnflate
87.8 kvm

Blåtind - Robust og moderne hytte

Om boligen

Blåtind er en kompakt fjellhytte, som samtidig har et romslig preg. Fasadens uttrykk, med røffe tredetaljer og mørke fargenyanser, gjør at den glir naturlig inn i det omkringliggende terrenget. 

Robust og moderne hytte

Blåtind er en robust hytte med et kraftig og moderne uttrykk. Tretaket og de minimale takutstikkene er med på å gi fasaden rene linjer og røffe detaljer. Både taket og kledningen har mørke fargenyanser, noe som gir hytta en naturlig helhet.

Hovedinngangen til hytta er sentralt plassert langs den ene langveggen mot vest med takoverbygg med god dybde. Hytta åpner seg opp i gavl mot sør når man kommer inn i hyttas hovedoppholdsrom. Det rike vinduspartiet som fyller hele gavlveggen knytter ute og innerom sammen.

Ideel planløsning

I entreen har du god plass til ytterklær. Fra gangen har man inngang til badet som innredes med dusjsone, servant i baderomsinnredning og wc. Her er det også plass for vaskemaskin. Plassert ved siden av badet er en bod for teknisk utstyr. Begge soverommene vender mot nord hvor hovedsoverommet har adkomst fra kjøkkensone. Det minste soverommet kan innredes med køyesenger og har inngang fra yttergangen. Når kjøkken, bad og teknisk rom danner en kjerne midt i hytta gir dette en samlet, praktisk og økonomisk løsning for de tekniske innstallasjoner.

Spiseplass ligger i nær tilknytning til kjøkkenet og frontveggen med store, høye lysinnslipp og utgang til uteplassen i sør.

Ildstedet er sentralt plassert i hoveddelen og kan nytes fra hele rommet.

Hytta behøver en flate på ca 16m lengde og 10m bredde i landskapet. Hytta er prosjektert med hensyn på plassering i fjellets landskap, skogkledd landskap eller i en lomme mellom svabergene ved sjø.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!