BRA
100.7 kvm
BYA
96.8 kvm
Soverom
3
Grunnflate
87.8 kvm

Ramsvik - klassisk sjarmerende hytte

Om boligen

Ramsvik er klassisk hytte som tilpasser seg godt i terrenget

Ramsvik har et bruksareal på 100,7 m². Hytten er tilpasset for å ligge fint i terrenget, og passer godt for en lett skrånende tomt. Inngangspartiet er inntrukket noe som gir ly for vær og vind.

Et oppholdsrom med god plass til sosiale stunder på hytta

Den åpne stue- og kjøkkenfløyen ligger på et litt lavere plan og her er det åpent opp mot hemsen. Dette gir et luftig og flott rom å oppholde seg i på dagtid. Mange vinduer gir et godt dagslysinnslipp inn i stuen og kjøkkenet. Oppholdsrommet har god plass til en trivelig sittegruppe hvor man kan samle famlien til trivelige stunder på hytten. Kjøkkendelen har også godt med plass til et stort og sosialt spisebord perfekt for lange måltid eller en kveld med brettspill.

Nærheten til naturen med en praktisk utgang

Fra oppholdsrommet har man også direkte utgang til uteplassen. Nærheten til naturen er viktig for å få et godt hytteliv. Utgangen er praktisk på fine dager når man har lyst til å grille og kose seg utenfor hytta.

Hytta inneholder tre gode soverom, hvor et er godt egnet som foreldresoverom med ekstra plass. Hytta har et romslig bad i tilknytning til soverommene. Tre små boder gir hytta godt med lagringsplass i hverdagen, noe som kommer veldig godt med.

Hems som gir flere muligheter i hytta

Hemsen har tre disponible rom med mange spennende muligheter og ikke minst god plass til lagring.

Ramsvik er en sjarmerende hytte for en familie. Hytta er lett å bli glad i og har en flott planløsning og de praktiske funksjonalitetene som skal til i en fritidsbolig.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

 

*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!