Bygg moderne hus - en fremtidsrettet bolig

Bygg moderne hus - en fremtidsrettet bolig

Å bygge drømmehuset er for mange både en milepæl og en krevende prosess. Det er flere valg som skal tas, men resultatet gir et samlingspunkt som hele familien kan glede seg over i tiårene som kommer. Heldigvis finnes det mange gode råd på veien som kan hjelpe deg å finne den rette husstilen og planløsningen. Drømmer du om store vindusflater og en åpen løsning, som både er funksjonell og pen, kan en moderne bolig være det rette valget for deg.  

Unike hus med spennende fasader

Den moderne stilen har en stor bredde, og begrepet brukes i ulike uttrykk innenfor husstilen. Men til tross for en stor bredde er det noen klare fellestrekk som gjør at vi enkelt kjenner igjen stilen. Rene linjer og flater, vinduer fra gulv til tak, spennende takløsninger og en unik fasade av ulike materialer, er ofte noe vi ser.

Løsningene er smarte og har en gjennomgående funksjon i hele huset. Det moderne preget er ikke bare til å kjenne igjen utvendig. Innvendig er planløsningen åpen, og huset har ofte minimalt med dører mellom oppholdsrommene. Husene bygges ofte med vinkler som deler opp rom og skaper flere ulike soner. Vårt atriumhus Høvik og den store moderne boligen Hovden er begge gode eksempler på dette. 

Hovden - en stor moderne bolig med to utleieenheter

Det kan være flere fordeler ved å bygge et nytt hus. De fleste verdsetter ofte høyt at de alltid får ta del i prosessen og får bestemme hvordan drømmeboligen skal bli. Selv om du velger å ta utgangspunkt i et av våre ferdighus vil du kunne påvirke resultatet helt til slutt. Våre lokale byggmestere vil alltid ha deg i fokus, og i fellesskap kan dere skape en moderne bolig med en spennende og kreativ planløsning.

Høvik - vårt atriumhus i funkisstil

Et moderne hus med ordentlig wow-faktor

Vi i Systemhus har mange ferdigtegnede moderne hus. Til tross for at de tilhører en stilretning, kan de være svært ulike å se på, alt i fra en moderne bolig med unik arkitektur, til det klassiske huset med et moderne preg over seg. De fleste som liker elementer i den moderne stilen, vil derfor kunne finne et hus man enten forelsker seg i, eller ønsker å bruke som inspirasjon.

Systemhus by Helen & Hard er et moderne trehus med en spennende fasade som vekker oppmerksomhet. Med sine tre etasjer i kreativ arkitektur, er dette et hus som skiller seg ut. Ikke nok med at det rommer over 200 kvm, finnes det også uteområder i alle etasjer. Huset har i tillegg:

  • Integrert dobbelgarasje
  • Fire romslige soverom med tre tilhørende bad
  • Loftstue med utgang til en takterrasse på hele 42 kvm
  • Funksjonelle løsninger tilpasset din hverdag og sosiale soner
Helen & Hard - et moderne arkitekttegnet hus
Helen & Hard - et moderne arkitekttegnet hus

Lev i et hus som puster - bygg et friskt hjem

Vi i Systemhus har mange fokusområder når vi planlegger og bygger ditt nye drømmehjem. Å leve i tung luft vil prege livskvaliteten din, og det er derfor viktig for oss at du får et friskt og sunt hjem. Gjennom hele byggeprosessen legger vi alltid stor vekt på energiøkonomiske- og klimavennlige løsninger, tilpasset ditt behov.

Vi bygger fremtiden sammen med deg. Vi vet at du er unik, og at du mest sannsynlig ikke har de samme behovene som andre. Vårt mål er hele tiden å lage et litt bedre og smartere hjem, akkurat slik du har sett for deg. Sammen går vi gjennom ulike løsninger, og skaper det du ikke visste var ditt nye drømmehjem.

Hvorfor skal du velge Systemhus?

Vi i Systemhus har realisert nesten 50 000 boligdrømmer siden 1967. Med lang erfaring og bred kompetanse, har vi mulighet til å veilede og hjelpe deg til å ta de beste valgene. Vi er lokale, og med spisskompetanse i hele landet har vi mulighet til å bruke våre lokale leverandører slik at du alltid får en personlig og effektiv kontakt med oss.

Er du nysgjerrig på hvordan byggeprosessen ser ut med Systemhus, eller kan vi svare på noen spørsmål? Kontakt din lokale byggmester i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale!