Sted
Egersund, Norge
Innflytting
Ingen
2020
Pris fra kr
890000
-
890000
NOK
Ledige boliger
0
Båthus i Lygre Småbåthavn

Her har vi satt opp et vertikaldelt naust på 33,3 kvadratmeter, med to båtplasser og to tilhørende u-innredet loft. Naustet ligger inne i Indre Lygre med rolige og behagelige omgivelser. Det er kort avstand til nærmeste matvarebutikk og andre fasiliteter som Egersund har å tilby. Vi har også flere tomter for videre bygging av nye båthus.


Fasade frontFasade bak


For mer informasjon, ta kontakt ved å bruke kontaktskjemaet på høyre side eller ring nummeret som står under kontaktskjemaet.

Område

Se andre boliger til salgs

forSale
Fidjeland Fjellgrend
I Fidjeland Fjellgrend kan du realisere hyttedrømmen i et naturskjønt og familievennlig område, og få nærhet til toppturer, Finnstølløypa, Sirdal Høyfjellshotell og skitrekk.

kr
Sirdal, Norge
forSale
Søylandslia
12 eneboliger

4 450 000 — 4 690 000 kr
Flekkefjord, Norge
forSale
Øvre Leidlandshagen
Her i øvre leidlandshagen på Eigerøy bygger vi 4 moderne eneboliger med utsikt mot sjøen. I tillegg kommer det rekkehus, og andre boliger som skal bygges i området. Feltet ligger nær Hålå og den kommende nye Eigerøy Barneskole.

kr
Leidland sør, Egersund, Norge
forSale
Myllarsmarka
10 solrike tomter med fantastisk utsikt! "Første mann til Mylla". Her har vi 2 eksempelboliger, men om du har dine egne tegninger eller noe annet som du vil bygge her, så er det også mulig.

kr
Egersund, Norge
forSale
Kalvhageveien
De sentrumsnære leilighetene vil få et moderne uttrykk med spennende løsninger i så vell topp- som bunnleilighet. Boligen leveres med grovplanert tomt, asfalterte veier og gårdsrom. Grønt arealer vil bli maskin planert med stedlige jordmasser.

kr
Egersund, Norge
forSale
Sandbakkane
Her er det totalt 16 leiligheter. 12 av boligene er satt opp hvorav 6 er solgt. Bygget har felles garasje, trapperom med heis, og lekeplass.

kr
Egersund, Norge